Flyer
Flyer

We kunnen terugkijken op een zeer succesvolle editie met ruim 5000 bezoekers. De voorbereiding liep goed, vele vrijwilligers hebben meegeholpen in de voorbereiding en het was reuze gezellig, zeker de koffie pauze! Op de dag zelf waren de poorthouders en de vrijwilligers top, men moest hard werken om alles in goede banen te leiden maar iedereen werd op een prettige manier geholpen van parkeren tot entree, hapjes, drankjes alles werd met een glimlach verzorgd. De muziek was afwisselend en het programma in de kerk was weer druk bezocht. De kunstenaars hadden hun expositie ruimtes weer mooi ingericht en de bezoekers genoten. Moe maar voldaan ging iedereen naar huis. Dinsdag was er wederom een grote groep vrijwilligers die alles mee hebben opgeruimd. Het was genieten om hier als vrijwilliger bij te horen.

De organisatie, het comité en het bestuur zijn meteen in de evaluatie modus gegaan. Wat en hoe kunnen we de volgende editie nog verbeteren? Wat ging goed en wat kan nog beter. Er zijn al diverse evaluaties geweest maar de komende weken zullen er nog diverse bijeenkomsten volgen van de werkgroepen. Ook hebben we geëvalueerd met jullie op 20 juni, het was een gezellige avond waarbij goede tips kwamen om ons weer te verbeteren. Maar ook konden we als bestuur de verenigingen een mooie mail sturen met de voor hun gewerkte uren. De jonkheid van Reijmerstok was deze editie de vereniging met het hoogst aantal gewerkte uren die we moesten gaan uitbetalen. Vorige edities hebben we steeds €7,50 kunnen uitkeren. Deze keer konden we de verenigingen mededelen dat we de uren a €10,- zouden gaan uitbetalen.

 

Dit alles is niet mogelijk zonder de medewerking van het dorp, de poorthouders, sponsors, supporters en de vele vrijwilligers. Een reden om een feest te organiseren om dankjewel te zeggen. Op zaterdag 10 september om 16 uur organiseren we in A gen Ing een feestje. Kom gezellig met ons BBQ-en. Guido van chefs foods zal de BBQ weer verzorgen. De kosten voor de BBQ en enkele consumpties nemen wij voor onze rekening. Ook is er live muziek!

Geef even voor 28 augustus door of je aanwezig bent!

(Putveld 14 of via nicole.lacroix14@gmail.com)

 

We hopen jullie allen te mogen begroeten, van jong tot oud we willen dit graag samen met jullie vieren!